Fifty Shades of Grey

Working out

IMG_0448 IMG_0462Træning for mig betyder virkelig meget. For to og et halvt år siden fik jeg en blodprop i benet, hvilket betød, at jeg fik en skade for livet. Jeg er altid blevet opdraget til, at det er vigtigt, at man spiser sundt, og at man husker at dyrke motion. Da jeg fik blodproppen gav det mig et kæmpe nederlag på den fysiske front, som har betydet for mig fremadrettet, at jeg blev skubbet rigtig langt bagud i min træning. Løb har altid været en stor del af mig, og det er noget, jeg holder utrolig meget af, da jeg kan koble helt fra og tænke over en masse ting. Til maj skal jeg løbe mit første halvmarathon, og i dag snubbede jeg lige 15km. Jeg er utrolig stolt over at være nået så langt, og jeg har stadig dage hvor mit ben gider INGENTING, men dage som i dag er virkelig toppen for mig. Udover det fik min far for et års tid siden konstateret Parkinsons. Parkinsons er en ledsygdom som gør, at du skal dyrke motion for at holde sygdommen nede. Det har også givet et skub til alle i min familie, og det har gjort, at det er vigtigt for os alle at træne regelmæssigt. Derudover sætter jeg stor pris på sund mad, og jeg elsker at prøve noget nyt.
Andre end mig, som skal løbe lillebælt halvmarathon 9. maj? Og andre end mig, som har samme forhold til træning og sund mad?

 

4

  • Monica Blander

    Hvor er det flot, at du stadig hænger i og får bevæget dig så meget – det må dælme være hårdt nogle gange 🙂 Men det har jo tydeligvis også skubbet dig i en endnu sundere retning, hvilket er fedt!

    http://monicablander.bloggersdelight.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Julie Guldbrandt

      Lige præcis! Tusind tak for de søde ord 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie J.

    Jeg har (gudskelov) ikke stået i en situation, hvor jeg er blevet hindret i at dyrke motion. Jeg tror min verden ville gå under! Ligesom du beskriver, er det at få rørt sig, og særligt løb, så stor en del af mig, at jeg simpelthen ikke ville vide, hvad jeg skulle gøre af mig selv, hvis det i en periode ikke var muligt.

    Det betyder så meget for mig, at jeg har muligheden for bare at være MIG. Jeg er på efterskole lige nu, og konstant omgivet med mennesker, så den der fysiske, såvel som mentale, pause er et helt fantastisk frirum. Det er bare mig og mine løbesko. Intet andet.

    Ja, jeg lyder helt sentimental og pladderomantisk når jeg snakker om de sko. Haha 🙂

    Jeg skal også løbe Lillebælt d. 9 maj, og jeg glæder mig helt vildt! Sidste søndag tog jeg dog glæderne på forskud, og løb mit allerførste halvmarathon! En træningstur på 14 km. udviklede sig til 21,1 km, da benene var friske. Det var den vildeste oplevelse – du kan godt glæde dig!

    Så måske vi ses?

    Tusind (løbe)knus herfra – og held og lykke fremadrettet med træningen, er sikker på at det nok skal gå super godt!

    mariejosiasen.blogspot.dk (her skriver jeg også lidt om mit eget løberi, hvis du har lyst til at kigge forbi)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Julie Guldbrandt

      Løb er nemlig en super sport, hvor man kan få tankerne et helt andet sted!
      Det er super flot, at du har løbet et halvmarathon, jeg glæder mig virkelig også til følelsen efter jeg har gjort det! 🙂
      Tak for de søde ord. Knus

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fifty Shades of Grey