Autumn outfit

Familie

Familie for mig betyder alting. Min mor, min far og min bror betyder alt for mig.
Jeg er pt i en periode af mit liv, hvor jeg virkelig mange planer hele tiden. Gymnasiet, arbejdet, træning og lektier tager virkelig meget tid, og derudover vil jeg jo også gerne passe mine venner og min kæreste. Det betyder, at jeg tit glipper den tid jeg burde nyde med min familie. Sådan en dag som i dag skal jeg bare holde søndag med min familie, og det betyder rigtig meget for mig, da jeg selv i sidste ende godt ved, at det er min egen skyld, at jeg ikke har så meget tid med dem. Tit får jeg planlagt alt for meget, og uden at tænke over det bliver jeg ked af det i sidste ende, fordi jeg egentlig godt bare kunne bruge at hygge hjemme med min familie.
Mine forældre er rigtig gode til at arrangere ting vi skal sammen som familie, så vi ligesom bibeholder sammenholdet og gør ting, som er gode for os og ting hvor vi kan hygge os sammen. Så tager vi i biografen, ud at spise, i teatret eller sådan nogle hyggelige ting, hvor vi kan være bare os 4 og hygge os sammen.
Jeg har altid været meget et familie menneske, og dét at hygge sammen som familie og sidde alle sammen nede i sofaen og se en film, det gør rigtig meget for mig.
Jeg elsker dem overalt på jorden, og ingen ville nogensinde kunne erstatte deres plads.
Hvordan har I det med jeres familie, og kan I relatere til nogen af mine pointer?

DSC_0887
Dette billede er fra Spanien i sommeren 2014, hvor vi var til bryllup ved min mors fætter

P7130224
Fra USA i sommeren 2012

2

  • Cille

    Jeg er selv helt vildt familiemenneske, så jeg forstår dig fuldt ud! Min søndag bliver også brugt sammen med familien – der er bare ikke noget bedre nogle gange 🙂 Super fin blog du har – dig vil jeg helt sikkert følge. Knus

    http://cillesunivers.bloggersdelight.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Julie Guldbrandt

      Tusind tak, hvor er du sød!! Det gør mig glad 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Autumn outfit