Rave

My first Tattoo

På onsdag begiver jeg mig ud i noget, som jeg aldrig nogensinde have troet, jeg ville komme til. Jeg har altid sagt, at jeg skulle aldrig have en tatovering, men nu har jeg alligevel besluttet mig for at få lavet en. Hjertet skal symbolisere mit totalt unikke forhold til mine 3 veninder Katrine, Maria og Cathrine. Vi 4 var helt låst sammen, da vi startede gymnasiet sammen i 2013, og siden mødte vi uendelig meget modstand. Først droppede Maria ud, og et halvt år efter flyttede Cathrine til Sjælland, men det bånd vi har formået at bibeholde er fantastisk, og vi skal også til Rhodos sammen i uge 32. Udover det skal hjertet symbolisere en fantastisk men sindssyg hård tid på gymnasiet, men som jeg aldrig ville have været foruden.
Jeg personligt synes, tatoveringer kan være super smukke, men nogen kan virkelig også være hæslige, så jeg har valgt det helt rigtige sted at få den lavet – nemlig Tattoofashion i Kolding, og jeg er sikker på, at den bliver lige som jeg har drømt om.
Jeg er dog stadig lidt i tvivl om stedet på min krop, hvor jeg vil have lavet den. Jeg hælder dog mest til billede 1. – Det skal dog siges, at mit hjerte skal være lige en tand større end dem på billederne.

Hvilket af stederne tror I, ville være flottest? 

IMG_1356 IMG_0333 IMG_0399

6

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rave