Long time, no see

Roskilde Festival 2015

IMG_2703_2 IMG_2775_2 IMG_2769_2 IMG_2673_2 IMG_2678

Som skrevet i mit tidligere indlæg ville jeg lave et seperat indlæg om Roskilde. Roskilde startede lørdag den 27. juni, og sluttede lørdag den 4. juli, og jeg var der alle dage. I år var mit 2. år på Roskilde. Jeg har egentlig altid haft den holdning, at Roskilde var for vildt til mig, og at jeg slet ikke var sikker på, at det var noget for mig, men det ændrede sig, da min kæreste spurgte mig sidste år, om jeg ville med, og jeg gav det et skud. Jeg blev KÆMPE fan, og synes i år var mindst ligeså fedt som sidste år. Jeg fik set alle de koncerter som jeg gerne ville: Florence + the machine, Muse, Poul McCartney, Nicki Minaj (virkelig ringe btw), Pharell Williams, Disclosure, The War on Drugs, Minds of 99 osv.
Jeg stod i pit til både Muse og Poul McCartney, da det var de to koncerter jeg havde set mest frem til, og det var udover alle forventninger.
Jeg beklager, at nogle af billederne er fra snapchat, men jeg tog mest selv billeder til koncerterne, og disse to øjeblikke var noget af det sjoveste!
Jeg håber alle jer andre som har været på Roskilde Festival havde en mindst ligeså god festival som jeg!
God weekend til alle.

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Long time, no see