Kærlighed til dobbelt a

At give slip…

DSC_0960At give slip er måske så meget sagt, hvor at savne, mangle og have en anderledes hverdag er ordet i stedet. Min bror fik lejlighed i Århus pr. 1. juni, og flyttede derind i starten af sommerferien. Det er meget mærkeligt, at ens aller bedste ven er fløjet fra reden og er ved at starte et nyt sted. Vi har altid været meget tætte, og nu skal jeg have en hverdag uden ham. Det lyder meget tragisk, men synes det er mærkeligt at vi er blevet så voksne, at Mads skal flytte nu, haha. Jeg vil savne ham mega meget til at skændes med, til at have en der altid nakker mine høretelefoner, til at hente mig fra byen osv., men det er også en del af livet, og jeg er sikker på, at han får det godt i Århus.
I dag har vi hygget i Århus og jeg har været inde og se lejligheden. Jeg begynder pludseligt at glæde mig til selv at flytte faktisk – hans lejlighed var det vildeste! Helt nyt bygget og det var et lejlighedskompleks med en masse unge, så lidt misundelig var jeg da 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kærlighed til dobbelt a