Well hello spring

iGrej.dk

Jeg er vild med hjemmesider, som sælger billige iPhone og iPad ting. Jeg synes virkelig, at hvis man går ind i Telia eller ind og bruger penge på apple ting, så er det så dyrt. Derfor bliver jeg altid super glad, når jeg finder en hjemmeside, som har billige ting til min iPhone. En af mine favoritter er hjemme siden iGrej. Det er en rigtig god hjemmeside, og de har rigtig mange gode ting som iPhone covers, stik til opladning, powerbanks, opladningscovers osv.

DSC_0151 DSC_0155
En af mine yndlings ting er deres powerbank. Den er så god og virkelig let at have med i tasken, hvis man skal på festival eller i byen og er bange for at løbe tør for strøm, eller hvis man ikke har nået at få ladet mobilen helt op først.
Jeg kan lige nu give jer 20% til hjemmesiden, ved brug af rabatkoden: julle20. De har lige nu gratis fragt, dag til dag levering og 14 dages returret, så skynd jer ind og bestil noget! Jeg lover, der er nogle gode ting 😉
God dag!

Sponsoret indlæg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Well hello spring