Favorit serier

Tanker om 3.G

IMG_1780Så er der efterhånden kun ved at være 19 dage til at min længe ventede sommerferie slutter, og jeg starter i 3.g
Jeg har lidt blandede følelser omkring det. Jeg glæder mig til at se alle mine venner, og gå tilbage til normal hverdag igen, men på den anden side så var 2.g et MEGA hårdt år, og jeg har virkelig nydt at have ferie.
3.g kommer til at byde på en masse fantastiske begivenheder, og nogle af de største højdepunkter bliver nok Tyrkiet, Mammutfesten (skolens fødselsdag som også er en en slags galla for 3.g’ere), sidste skoledags revy, og derudover de mange sjove gymfester og fredagscafeer samt ølsafarier og sidst men ikke mindst studenterugen.
Jeg føler lige, at jeg har startet 1.g, så jeg synes det er virkelig mærkeligt, at jeg snart starter det sidste år som gymnasieelev.
Er der andre, som skal til at være 3.g’er?

2

  • Ida

    Jeg afsluttede 3.g i år, så nu skal jeg ud og arbejde og rejse. Du skal virkelig nyde 3.g, give den en tand ekstra til fester og sørge for at lave en masse med dine venner. Det er så trist når studenterugen er slut, og man ved at man skal skilles. Nyd det!
    http://www.idastendaahl.blogspot.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Julie Guldbrandt

      Tak for de gode råd, jeg ser også frem til de mange spændende ting i 3.g 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Favorit serier