Hunden er menneskets bedste ven

Fall favorites

Skærmbillede 2015-09-17 kl. 13.37.461: Her // 2: Her // 3: Her // 4: Her // 5: Her // 6: Her

Som tiden går begynder det at blive koldere og koldere. Jeg mener selv, at hver årstid har hver sin charme, og selvom efteråret tit er præget af regn og blæst, så er der også hyggelige ting ved efteråret. Jeg kan godt lide at sidde under min dyne med en kop te og se Netflix, jeg kan godt lide at gå en tur i skoven med min kæreste, jeg kan godt lide at pakke mig ind i varmt tøj og jeg synes noget af det smukkeste ved det danske efterår er, når bladene på træerne skifter farve.
Jeg synes sagtens man kan bære noget fedt tøj om efteråret, og dermed er der også en undskyldning for at gå i støvler – jeg ELSKER korte læder støvler! Jeg skal til Berlin i efterårsferien, og der skal jeg helt sikkert have købt mig nogle nye støvler.
Jeg er begyndt at begive mig lidt udover min comfort zone med henhold til tøj – vil prøve nye mærker og sådan, så i dag har jeg lavet en collage med ting fra bla. www.esprit.dk, som jeg egentlig først havde antaget var en hjemmeside med mest konet tøj (min mor køber tøj der), men så fandt jeg nogle virkelig lækre ting, som jeg helt sikkert skal have bestilt hjem, når jeg får løn 😉 Derudover har jeg brugt ting fra Vero Moda og Gina Tricot som absolut er to favorit butikker – jeg handler dog ikke så tit i Vero Moda, påtrods af jeg faktisk synes tøjet er vildt fedt!
God dag til alle, og god lille fredag.

Skærmbillede 2015-09-17 kl. 16.46.08

8

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hunden er menneskets bedste ven